Bartoli.dk bruger cookies
Denne side benytter sig af cookies for at kunne fungere korrekt. Hvis du fortsætter med at benytte siden, accepterer du vores brug af cookies, som står i Privatlivspolitikken her.
Handelsbetingelser og persondata

(Alle priser er inkl. moms.)

Fragtpriser

Alle forsendelser hos BARTOLI Copenhagen over 750 kr. leveres fragtfrit.

Køb under 750 kr. koster kr. 29 eller kr. 45 alt efter valg af forsendelsesmetode. 

Alle ordre sendes i Danmark som pakkepost med PostNord, og er forsynet med trackingnummer. 

Bestillinger udenfor Danmark sendes rekommanderet med PostNord.

 

Levering og Leveringstid

  • Lagervare: 1 til 5 hverdage.
  • Bestillingsvare: 2 til 5 uger.
I enkelte tilfælde kan leveringstiden for bestillingsvare overskride 5 uger,  i disse tilfælde vil vi underrette kunden hurtigst muligt.
Alle ringe er unikke og fremstilles efter kundens ønske, så husk at bestille i god tid
.

Lørdage, Søndage samt Helligdage er ikke indregnet i leveringstiden.

Bemærk venligst leveringstiden gælder fra betalingsdatoen.

Levering af varer fra BARTOLI Copenhagen anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med PostNord.

PostNord kan i visse tilfælde omdiregerer leveringsstedet når der er valgt levering til en pakkeshop, nærboks eller posthus. BARTOLI Copenhagen er uden ansvar herfor!  

BARTOLI Copenhagen skal gøre dig opmærksomt på, at leveringstidspunktet for produkterne er blevet angivet på vores hjemmeside ved selve varen. Har du købt flere produkter, bliver leveringen sendt som en samlet forsendelse hvorved det produkt med længste leveringstid angiver leveringstidspunktet.

Risikoen for varer købt i BARTOLI Copenhagen overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.
 

Betalingsgebyr

Der tages ingen gebyrer for betaling.

"Lovbekendtgørelse 1980-01-21 nr. 28 om køb" med senere ændringer (Købeloven) er gældende ved ethvert køb indgået med BARTOLI Copenhagen,  medmindre andet følger af aftalen. Følgende udgør herunder vores handelsbetingelser.

Generelle oplysninger om virksomheden: 

- Virksomhedens juridiske navn: BARTOLI Copenhagen A/S
- Virksomhedens kaldenavn: BARTOLI Copenhagen
- CVR nr: 33595751
- Etableringsår: 2006
- Adresse: Gl. Skolevej 5, 3400 Hillerød
- Telefonnummer: +45 29 700 209
- Officiel e-mail adresse: info@bartoli.dk
- Officiel web-adresse: www.bartoli.dk
- Bank: Nykredit Bank A/S Reg. Nr. 8117 Kontonr. 3744765

Persondatapolitik

På websiden benyttes cookies, log statistik og trafikanalyse af brugerne på websiden.

For at du kan indgå en aftale med os via websiden skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:
- Navn
- Adresse
- E-mail adresse
- Telefonnummer

Personoplysningerne registreres hos BARTOLI Copenhagen og opbevares i op til 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Oplysningerne skal gemmes pga. krav fra Told & Skat.  

Vi foretager kun registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere og fakturere varen til dig.

Følgende grupper af medarbejdere har adgang til de registrerede oplysninger:
- Ledelsen
- Administration og bogholderi

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysningerne videregives ikke til tredjemand. Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos BARTOLI Copenhagen har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du i henhold til persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til os via e-mail: info@bartoli.dk

Bestilling

Du kan bestille varer fra bartoli.dk på følgende måder:

1. Bestil på siden med indkøbskurv funktion
2. Bestil via email info@bartoli.dk
3. Bestil via telefon +45 29 700 209
BEMÆRK venligst, at ovenstående punkter 2. og 3. kun er gældende, såfremt dette er aftalt med BARTOLI Copenhagen.

Aftaler på vores webside kan indgås på følgende sprog:
- Dansk

Alle priser på websiden angives inklusiv moms samt alle afgifter, told m.m.
Der tages forbehold for trykfejl, udgåede varer, afvigelser fra det skrevne samt de viste billeder.

NB: Hvis der er indtastet fejlagtige oplysninger om varen, herunder navnlig prisen, er den automatisk udsendte ordrebekræftelse IKKE bindende for BARTOLI Copenhagen, og du vil hurtigst muligt blive kontaktet af en medarbejder med henblik på at få tilrettet bestillingen således at den svarer til produktsortiment og/eller prisliste.

Betaling

Vi hæver først pengene på din konto, når varerne er klar til afsendelse. I visse tilfælde påråber vi os retten til betaling senest 5 hverdage efter bestilling. I modsatte fald annulleres ordren.

Så snart beløbet er registreret på kontoen ekspederes din ordre.

Efter aftale har du mulighed for at betale via en bankoverførsel til:
Bank: Nykredit Bank A/S Reg.nr. 8117 Kontonr. 3744765
Ved overførsler fra udlandet bedes de venligst bruge nedenstående IBAN samt SWIFT kode:
Banknavn: Nykredit Bank A/S
Kontonr./IBAN: DK7181170003744765
BIC-kode: NYKBDKKK

Du har også mulighed for at betale med følgende kort:
- Visa/Dankort
- Visa Elektron
- Mastercard
- Maestro
- American Express

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra BARTOLI Copenhagen Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Derudover kan du også vælge at betale via ViaBill. Læs mere om ViaBill her..

Ombytning og returnering

Hos BARTOLI Copenhagen har du 14 dages retur- og ombytningsret. Du kan således returnere eller ombytte din ordre, i op til 14 dage efter at du har modtaget din bestilling.

På følgende varegrupper er der ingen returret:

  • Vielsesringe med og uden gravering

  • Smykker med gravering

  • Navnesmykker

  • Varer der ikke indgår i vores normale sortiment.

  • Specialproduceret ringe og vielsesringe, f.eks. størrelser uden for sortiment.

Varer der er specialtilrettet i størrelse, eller med navne og gravering, er ikke omfattet af returret jf. Forbrugeraftaleloven § 18. stk 2 nr. 3.:

 "Såfremt aftalen vedrører fjernsalg af en ikke finansiel tjenesteydelse eller en vare, som skal fremstilles eller tilpasses efter forbrugerens individuelle behov, gælder fortrydelsesretten kun, indtil udførelsen, fremstillingen eller tilpasningen begynder, når forbrugeren forinden har givet sit samtykke til, at den erhvervsdrivende kunne begynde udførelsen m.v. inden fortrydelsesfristens udløb."

Du skal selv afholde omkostningerne til returforsendelse og du vurderer selv hvordan din ordre returneres.

BEMÆRK, din returforsendelse skal sendes direkte til BARTOLI Copenhagen og må ikke leveres til pakkeshop m.v. Returneringer leveret til pakkeshops o. lign. vil ikke blive afhentet.

Det ikke er muligt at returnere din ordre ved personlig fremmøde da vi ikke har nogen butik.

Sørg for at pakke din returforsendelse forsvarligt ind, det er dit ansvar at din returnering kommer frem til BARTOLI Copenhagen. - Vi anbefaler at du returnerer din forsendelse med Track og Trace for at sikre sporing.

Husk at vedlægge kopi af din faktura eller oplys dit ordrenummer med din returnering, ellers har vi ikke mulighed for at behandle din returnering.

Refundering af beløb kan alene ske til det betalingskort, der er anvendt til betaling af ordren. - Bemærk venligst at der går ca. 10 hverdage fra din returforsendelse er modtaget hos BARTOLI Copenhagen til at beløbet er returneret til betalingskortet.


Kun returnering af ubrugte varer


Når du ønsker at returnere din ordre, er det en betingelse at varen er ubrugt og i original emballage, varen må således ikke være brugt. Såfremt vi modtager varer retur som ikke ligger i original emballage er smykket værdiforringet.

Smykket må gerne prøves ved modtagelse, men skal HURTIGT tages af igen. - Hvis smykket påføres ridser er det værdiforringet, og anses ikke for at være ubrugt.


Hvis varen har været brugt er den værdiforringet

Når vi modtager din returnering gennemgår vi smykket for brugstegn og ridser, der medfører en værdiforringelse. Du skal være særligt opmærksom på et smykke kan være værdiforringet så meget at det alene er metalprisen fratrukket smelteomkostninger, administrationsomkostninger samt fragtomkostninger, der kan refunderes.

Reklamation

Ved forbrugerkøb gives der efter Købelovens bestemmelser herom en reklamationsret på 24 måneder på alle varer (12 mdr. ved handelskøb). Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet der var tilstede ved levering, men som først har manifesteret sig i indtil 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet, eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig i forbruger køb. I handels køb kræves straks en reklamation. Reklamationsret er ikke det samme som garanti, og det er ikke alle fejl der vil kunne blive udbedret via reklamationsretten. BARTOLI Copenhagen forholder os ret til at udbedre eventuelle fejl, som skulle opstå ved køb af vielsesringe. Vi refunderer ikke pengene retur for køb af vielsesringe.

Kontakt os altid først da en del produkter skal laves direkte ved producentens værksted, og derfor skal sendes direkte til dette.
F.s.v.a overfladebehandling herunder legeringer som forgyldninger m.v. kan der forekommer mindre foreskelle i farvenuancer, hvilket der tages forbehold for. Ligeledes skal det bemærkes at ringe af sølv med tiden kan oxydere og udvikle en sort belægning, dette er ikke en mangel idet det fremkommer af metallets naturlige egenskab og kræver blot løbende vedligeholdelse af ringen ved pudsning. Emaljer, forgyldninger og graveringer forsvinder med tiden ved slidtage, og er derfor ikke omfattet af garanti. Vi skal ligeledes gøre opmærksomt på, at billederne på vores hjemmeside kan være vejledende og ændringer i farvenuancer ved lasergraveringer kan forekomme.

NB: Når du returnerer varen bedes du venligst vedlægge en kort, præcis og fyldestgørende fejlbeskrivelse samt en kopi af din faktura. Såfremt ovenstående ikke iagttages forbeholder vi os retten til at sende pakken retur for købers regning.  Husk at emballere denne forsvarligt. Såfremt varen efter nærmere undersøgelse ikke findes at lide af en mangel forbeholdes ret til at opkræve gebyr på kr. 400 inkl. moms plus porto for arbejdstid i forbindelse med returnering. Beløbet skal forudbetales førend varen sendes retur. Inden du sender varen til os skal du kontakte os pr. mail, så vi kan sikre os at du er bekendt med dette.

Bortkomne varer:

Bortkomne varer skal straks meldes til BARTOLI Copenhagen.Vi forbeholder os ret til ikke at yde returret i form af udbetaling af købsbeløbet, ved køb af forlovelsesringe og vielsesringe. Vi har som leverandører en afhjælpningsret, som vi vælger at udnytte, da dette er en specialtilpasset og individualiseret vare. Ved bortkomne varer, skal der først laves en efterlysning hos forsendelsesdistributøren, ved konstatering af, at varen er bortkommet, kan vi yde erstatning i form af kompensation af et nyt sæt ringe, som den oprindelige bestilling lavet hos BARTOLI Copenhagen.

E-markedsføring

Du kan vælge at modtage vores nyhedsbrev (e-mail-reklame). Nyhedsbrevet indeholder information om virksomheden og dens produkter, relevante tilbud m.m. - Nyhedsbrevet modtager du kun, når du har sagt udtrykkeligt "ja tak" hertil.

Sådan handler du hos os

For at foretage et køb på BARTOLI Copenhagen skal du igennem følgende trin:
- Find den eller de varer du ønsker, foretag evt. tilpasning og læg dem i indkøbsvognen. Du kan se indholdet af din indkøbskurv i øverste højre hjørne. 
- Gå herefter til kassen.
- Opret ny kunde eller log ind på en eksisterende konto.
- Vælg forsendelse.
- Vælg betalingsmåde.Tjek at alle oplysninger er korrekte, godkend vores handelsbetingelser og afslut købet.

Vær opmærksom på, at når du accepterer vores salgs- og leveringsbetingelser, accepterer du samtidig at der tages forbehold for trykfejl, udgåede varer, afvigelser fra det skrevne samt de viste billeder.

Persondatapolitik hos BARTOLI Copenhagen A/S

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos BARTOLI Copenhagen.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler 

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

BARTOLI Copenhagen indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende: 

    • Besøger vores hjemmeside

    • Gennemfører et køb af vores produkter

    • Opretter en kundekonto

    • Tilmelder dig vores nyhedsbrev

    • Anmelder vores hjemmeside

    • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på Bartoli.dk BARTOLI Copenhagen A/S 

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. 

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Allenyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande. 

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. Post Nord med henblik på levering af dine indkøb. 

Vi har vores webshop og betalingssystem gennem DanDomain A/S, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i DanDomains datacentre. 

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata

  • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse info@bartoli.dk

Med venlig hilsen
BARTOLI Copenhagen A/S

 

Persondatapolitik hos BARTOLI Copenhagen A/S

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos BARTOLI Copenhagen.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.


Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

BARTOLI Copenhagen indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

    • Besøger vores hjemmeside
    • Gennemfører et køb af vores produkter
    • Opretter en kundekonto
    • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
    • Anmelder vores hjemmeside
    • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback


Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på Bartoli.dk BARTOLI Copenhagen A/S


Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare.


Andre modtagere af personoplysninger

 

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. Post Nord med henblik på levering af dine indkøb.

Vores har vores webshop og betalingssystem gennem DanDomain A/S, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i DanDomains datacentre.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.


Dine rettigheder

 

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse info@bartoli.dk

Webshop af Bewise
Indkøbskurv
Redigér kurvTil kassen
Ingen varer i kurven.
Varer total: DKK
Levering
Redigér kurvTil kassen
0
DKK
Levering: